N

Smertefri behandling

N

Veluddannet personale

N

Nyt moderne udstyr

N

Fleksibel finansering

N

Åbent alle hverdage

Mød vores

Personale

Mercede G. Rasmussen
Tandlæge, DDS, MSc & Klinikejer

Læs mere

Mercede er Klinikejer og har været tandlæge, DDS siden 2006 og afsluttet sin Master MSc i implantologi i 2024. Hun er specialist og har stor erfaring i implantatbehandlinger, knogleopbygning og kirurgiske behandlinger. Hun laver alle slags kirurgiske behandlinger i mundhulen, herunder stor erfaring med operativ fjernelse af visdomstænder. Derudover har hun stor erfaring i genopbygning af slidte tandsæt, tryklåsproteser, protetikbehandlinger, Invisalign, Hollywood Smile, smile-makeover og kosmetiske behandlinger med porcelænskroner & facader.

Simon W. Carlsen
Tandplejer

Læs mere

Simon er tandplejer, er uddannet i 2011 så han har mange års erfaring og er vores ekspert i undersøgelser og parodontose behandlinger. Han arbejder meget selvstændigt, og giver patienterne en god og korrekt diagnose samt behandling og henvisninger ved yderligere behandlingsbehov.

billede mangler men er på vej

Sahar Khan
Tandplejer

Læs mere

Tekst på vej

Nazan Kanat
Klinikassistent

Læs mere

Nazan, blev uddannet tandklinikassistent i juni 2018. Hun har stor interesse for kirurgi og har erfaring med assisterer ved de fleste kirurgiske behandlinger som amotio, implantat behandlinger og rodspidsamputationer. Hun arbejder fast sammen med klinikejer Mercede G Rasmussen.

Nazan hjælper også med en masse praktiske opgaver.

billede mangler men er på vej

Klinikassistent – nyt billede på vej
Klinikassistent

Læs mere

Tekst på vej

Lissie W. Nielsen
Receptionist & koordinator

Læs mere

Lissie er uddannet i detailhandel i 1988 og blev i 2009 klinikassistent. Hun har assisteret ved alle type behandlinger og havde kirurgi som sit hjertebarn. Fra 2017 har hun arbejdet som receptionist og hjælper med at kordinere hverdagen på klinikken. Hun er en dygtig all round blæksprutte med et godt branchenetværk.

Billede af medejer Peter G. Rasmussen

Peter G. Rasmussen
Administration og medejer

Læs mere

Peter er uddannet GMM-ingeniør i 2013 og har siden arbejdet med ledelse indenfor forskellige brancher. Han er ofte på kontoret og tager sig af de administrative opgaver, økonomi og andre bagved liggende opgaver. Resten af hans tid, bruger han i sine andre virksomheder.

Skriv til os her

Har du en forespørgsel eller spørgsmål til booking, så er du velkommen til at skrive til os via formularen.